26máj.

Popol Vuh

Revisited & Remixed

Popol Vuh

A Popol Vuh a hetvenes évek egyik jelentős német krautrock zenekara. Június 24-én, az alapító Florian Frick halálának 10. évfordulóján, jelenik meg az SPV Records gondozásában gyűjteményes dupla lemezük. Az első lemez kvázi "best of", a második pedig egy remix gyűjtemény. A trekklista önmagáért beszél.

Posted in lemezajánlók

24máj.

Crimson 2010. February Mix

Crimson 2010. February Mix

Az elveszettnek hitt mix kollekció legújabb darabja, tavaly februárból, az épp aktuális kedvencekből. Ez a mix is egy fellépés előtti idegtépő táskapakolás közben lett rögzítve.

Posted in mixek

18máj.

Dixon allnighter @ U26

Ted's birthday bash w/ Dixon & Crimson

Dixon allnighter @ U26

Dixon az a fajta, és egyre ritkább az ilyen DJ, aki nagyon széles palettájáról válogat az elektronikus zenének, mégis a keze alatt a lemezekből valami egységes jön létre, ami egy csak rá jellemző egyedi hangzásvilággá áll össze. Mély, érzelmes zenei világ ez, amely mindeközben felszabadult és felszabadító, olyan zene, amitől muszáj mosolyogni és táncolni.

Posted in események

18máj.

ELECTRONIC BEATS LIVE SPECIAL

BUDAPEST LAUNCH PARTY

ELECTRONIC BEATS LIVE SPECIAL

Elérkezett a pillanat, hogy az Electronic Beats Online hazai verziójának megjelenése és a berlini Electronic Beats Magazine első budapesti terjesztése után legyen végre egy újabb Electronic Beats buli! A május 19-i Electronic Beats Live Special lesz a márka széleskörű magyarországi hivatalos nyitóbulija a Kreatív magazin által szervezett Brand & Music konferencia után. Berlinből érkezik az őrült bulijairól híres Bonaparte, magyar részről pedig a Demon Superiorc0p és Crimson diktálják a tempót.

Posted in események

15április

Hairy & ODD Events pres: The Revenge

színes, skót-magyar akcióban gazdag, táncos musical

Hairy & ODD Events pres: The Revenge

Graeme Clark átlagos gyerekként, nyugodt és boldog életet éli Skóciában. Egyszerű gyerekként tengeti mindennapjait és nem mutat élénk érdeklődést a zene iránt. Az élete azonban gyökeresen megváltozik, amikor szeretett édesapja mélyen eldugott kacatjai között rátalál pár dobgépre és samplerre. Az események hatására Clark szörnyű dologba kezd bele, létrehozza saját kiadóját. A Five20East-en szinte minden féle fajta veszélyesebbnél veszélyesebb kiadvány lát napvilágot. Egy idő után teljesen világossá válik számára, hogy mit kell tennie. Egyre bátrabban hánytorgat fel mindenféle régi, elfeledett történetet, tabuk nélkül nyúl bele olyan szituációkba, amikbe már sok embernek beletört a bicskája. Editek, remixek és saját szerzemények szegélyezik útját, nem kíméli sem a discopatkányokat, sem a házmestereket. Senki sincs biztonságban. Tevékenykedése mára az egész világra kiterjed, ám nem alhat nyugodtan... mert Paul Kersey az önjelölt bosszúállót keresi.

 

Posted in buliajánlók