09február

ikz presents

ikz presents

 

Tavaly nekifutottunk néhányszor, hogy a party paletta részévé tegyük az olyan üdítően hangzó stílusokat, mint a slow mo? house és leftfield disco, és egyéb, a hazai partikon többnyire mellőzött, diszkrét agytornában utazó avantgard négynegyed világokat. Idén is folytatjuk kísérletünket, a Mappa Club felkérésének eleget téve, csütörtök esténként Ikz Presents néven próbálunk összegzést adni az általunk érdekesnek tartott aktuális megjelenésekből, és különleges hangvételű táncorientált klubsorozatot kreálni.

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Posted in események

09február

Napi Aguayo

Video by Julia Kasprzak with Matias Aguayo and his drawings for the song Ritmo Juarez from the album "AY AY AY" released on Kompakt in 2010.

Posted in video

31december

Podkazt 29. Badihali

Funk Breaks 2010 - A Hip Hop Symphony

Podkazt 29. Badihali

Mindenkinek Boldog új évet kíván az ikz.hu: Crimson & Chrom. Hogy ez a kivánság még hangsúlyosabb legyen, a hazai disco böllér, Badihali mutat nekünk pár nem disco darabot.

Posted in podkazt

23december

Podkazt 28. Dj Oldgott

ikz xmas mix

Podkazt 28. Dj Oldgott

Sikeresen felkerültek az eddigi Podkaztok a Mixcloud oldalunkra. Most pedig a The Pony Highness egyik fele, ? most épp dj Oldgott néven ? gyűjtött össze az ünnepek apropóján egy sziporkázó csillagszóróként vibráló hangfolyamot, csúcsdíszként megkoronázandó az idei szuper évet.

 

Posted in podkazt

06augusztus

Podkazt 27. Klayman

Érzések, illatok, évszakok

Podkazt 27. Klayman

Jó bornak nem kell cégér, viszont minél idősebb annál jobb, ahogy ezt Swain, a kulináris élvezetek nagy ismerője is megerősítette. Bő egy évet pihent a következő mix a sufniban, és igazolja az előző állításokat. Klayman, a Freakyhouse csapat tagja, olyat tett le az asztalra, vagyis nyomott a kezembe egy cd-n, amitől akkor is, de most ? újrahallgatva ? méginkább leteszem a hajam. Remélem nem csak én!

 

Posted in podkazt