események

01március

ikz presents Eskubano

ikz presents Eskubano

 

Folytatjuk a csütörtöki,diszkrét agytornában utazófelvilágosító sorozatunkat. Eheti szeánszunkon Eskubano, a soproni Decadence klubestek rezidense vendégeskedik a Mappa Club dj pultjában. Aki még nem hallotta a How deep is your house? klub- és mixsorozat házigazdáját/szerkesztőjét, semmiképp se hagyja ki a hetihouseadagot. Középtempón fogja eufórikus állapotba hajszolni az arra érdemes közönséget. Tuti.

 

Posted in események

21február

ikz presents: lidokain klub vs ikz

ikz presents: lidokain klub vs ikz

Ezen a héten az egyszerre bizsergető, zsibbasztó és nyugtalanító, pszichedelikusan szórakoztató, agykéreg kaparászással felérő szettek egyik nagymesterét, Nagát hívtuk csörtére. Szimpatikus vonása ugyanis, hogy ezt az oldalát népszerű közönség és tánc orientált klubfellépései mellett, havonta jelentkező Lidokain Klubjában meg is mutatja. Ha eddig nem volt szerencséd hozzá, az Ikz Presents csütörtöki klubestjén megismerkedhetsz vele. Lebilincselő mesemondásban utazó, lemezgyűjteményeink rejtett zugaiból előkerülő darabokra épülő közös formabontásunk 24-én, csütörtökön este tíztől a Mappában. A belépés díjtalan.

Posted in események

09február

ikz presents

ikz presents

 

Tavaly nekifutottunk néhányszor, hogy a party paletta részévé tegyük az olyan üdítően hangzó stílusokat, mint a slow mo? house és leftfield disco, és egyéb, a hazai partikon többnyire mellőzött, diszkrét agytornában utazó avantgard négynegyed világokat. Idén is folytatjuk kísérletünket, a Mappa Club felkérésének eleget téve, csütörtök esténként Ikz Presents néven próbálunk összegzést adni az általunk érdekesnek tartott aktuális megjelenésekből, és különleges hangvételű táncorientált klubsorozatot kreálni.

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Posted in események