események

18február

KIOSK #1 w/ ÂME live

INDUL A KIOSK!

KIOSK #1 w/ ÂME live

2013 - a Hypnosis, az IKZ és az A38 új klubsorozatot indít KIOSK néven.

A sorozatunk havonta jelentkezik majd, fellépőink között a közös nevező a house és annak folyton táguló vonzáskörzete lesz: minden friss érdekesség, határpróba, különlegesen új hangzás vagy épp régibe oltott modernitás várható, amit a házigazdáktól (Crimson, Chrom és Grasshop) már jól megszokhattál. Megmutatjuk, hogy az agynak és a lábnak együtt is szólhat a zene, ez az egység lazán lehetséges. A főszerep így is az önfeledt hepajkodásé lesz! Táncolni fogunk. 

Szeresd a Kioskot: www.facebook.com/kioskmusik

Posted in buliajánlók, események

19január

JUJU & JORDASH live set [NL] @ Akvárium 2013.01.26.

Szóval az van, hogy jön a Juju és a Jordash.

JUJU & JORDASH live set [NL] @ Akvárium 2013.01.26.

Hol is kezdjük hát? Induljunk úgy a 2000-es évek elejéről; a helyszín Haifa városának egy mára elfeledett, dohányfüsttől terhes, tömény szesz áztatta kantinja. A színpadon két zenész. Egyikük a zongorán brillírozik, míg társa a gitárját babrálja. Valamiféle kísérleti, fúziós jazz-csokorba igyekeznek különféle rakoncátlan zaj-textúrákat összefésülni. Íme, megérkeztünk. Itt kezdődik ugyanis Juju (Gel Aner) és Jordash (Jordan Czamanski) zenei karrierje, mely a szaksajtó szerint is 2012 egyik legeredetibb elektronikus zenei albumát, a Techno Primitivism-t (Dekmantel) eredményezte. Azonban az idáig vezető út is briliáns. 2004 óta számtalan EP-t és remixet jelentettek meg olyan neves kiadók égisze alatt, mint a Rush Hour, Philpot, Dekmantel, Golf Channel vagy a Workshop Records, ahol a Magic Mountain High alteregó mögé bújva Move D-val közösen szerepeltek. Ebben a trió felállásban ambientet, filmzenét és különböző multimédia projekteket készítenek.

A Juju-ék ars poeticája egyfajta különös szintézise a legújabb techno és house hangzásoknak, illetve a 70-es, 80-as évek utópisztikus krauktrock, free jazz és újhullámos törekvéseinek, mely minden szerzeményüknek unikális karaktert biztosít. Élő fellépésük igazi csemege az elvontabb house, művészi techno kedvelőinek, de az elektronikus tánczenétől távol állókat is könnyen magával ragadhatja kultikus hangszereken előadott improvizatív játékuk (Roland SH-101, Juno 60, TR-909 stb.).

Az élményt hazai részről az Ikz-es fiúk, alias Crimson ’n’ Chrom Musik Faktory, Mesterházy és Zefyr játéka teszi kellően plasztikussá.


2013.01.26. Szombat 22:00 @ Akvárium Klub

JUJU & JORDASH live set [NL]
Dekmantel, Philpot, Rush Hour, Golf Channel, Uzuri
CRIMSON & CHROM (Ikz, Lick The Click!)
ZEFYR (Optimal)
MESTERHÁZY (Syrup)


✖✖ Belépő / Tickets: 1 500 Ft ✖✖

Posted in buliajánlók, események

04január

Furimuri

Crimson & Vikipop @ Urimuri

Furimuri

Crimson fél éve, havonta egyszer Vikipop társaságában a népszerű szórakozóhelyen, az Urimuri ideális méretű táncterén igyekszik igazolni, hogy az igazán izgalmas zenék még mindig a föld alól, a lestrapált lemezestáskákból jönnek.

A népszerű sorozaton helyet kap a house ezerszínű világa, a disco szinten minden mai mutációja, de lényegében felcsendülhet bármi, amit a Talking Heads - Todd Terje - Tame Impala tengelyen elképzelni tudsz. 

A belépés ingyenes.

djs: Crimson (ikz) & Vikipop (slowdance)

2013. január 5. szombat 21h

 
Andrássy út 8.Budapest, Hungary1061

Posted in buliajánlók, események

14december

Crimson & Suhaid @ URIMURI

Crimson & Suhaid @ URIMURI

Elgondolkoztál már azon, hogy hány emlősállat nevét lehet kirakni a Crimson és Suhaid szavak betűiből? Hogy miért nincs a Margit-szigeten okmányiroda? Hogy minden figyelmeztetés ellenére miért megy mégis két dudás egy csárdába? 

Lehet ilyeneken gondolkozni, de szombat estére van egy jobb ötletünk.

Crimson & Suhaid @ URIMURI


 
Andrássy út 8.Budapest, Hungary1061
 

A belépés ingyenes!

Posted in buliajánlók, események

11december

Wednesday Treatment #013

w/ FALCAO, Crimson & Chrom

Wednesday Treatment #013

Vibráló kezelések szerdánként a Fogasházban!
Kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Eheti vendég előadónk: FALCAO
A rezidensek közül pedig Crimson & Chrom praktizál.
A paraszolvenciától eltekintünk.
 
2012.12.12. (ebben a században nem lesz hasonló extra dátum)
 
 
 
Akácfa utca 51.Budapest, Hungary1073

Posted in buliajánlók, események