07máj.

PRINS THOMAS @ A38

2013.05.10. Péntek | A38 Hajó | KIOSK #4

PRINS THOMAS @ A38

KIOSK = House és még azon is túl, avagy stimulus az agynak, ritmus a lábnak!

A Kiosk ismét a lazaságot helyezi középpontba a house talán legizgalmasabb  alfajának egyik legeredetibb figurája, a norvég Prins Thomas meghívásával.

A space disco triumvirátusaként ismert Lindstrøm, Todd Terje és Prins alkotta hármas szakállas hercege először lép fel Magyarországon! Munkáira jellemző motívumok a pszichedelikus dallamvilág, a repetitív alapok, a gyakran élő hatású megszólalás, a visszhangosított dub és az erősen sci-fi ízű effektek. Tetten érhető bennünk a krautrock, a psyrock, az italo, az ős-electro, a kosmische musik vagy az acid house iránti olthatatlan szenvedélye. Számtalan remixe és három szerzői albuma, illetve a Prins Thomas Orkester zenéi eklatáns példái annak, hogy a diszkó nem vész el, csak átalakul! Maratoni dj-szettjeiben is elsősorban ezek a hangok dominálnak, de lényegében jöhet bármi, ami humoros, lebilincselő és nem utolsósorban táncra ingerlő! Prins hazai debütálását a rezidens Kiosk-trió és a kozmikus témákban ezúttal ráerősítő Bpstreet visual keretezik.

PRINS THOMAS (Full Pupp, Internasjonal / NORWAY)

Crimson & Chrom (Kiosk, ikz, LTC!)

Grasshop (Kiosk, Hypnosis)

Látvány: Bpstreet  mapping


 

JEGYEK // TICKETS
> Elővétel / advance: május 9-ig: 2000 Ft
   Hol kapható? Pig37 Blitz Grill (VII. Akácfa u. 24.)  // A38 Hajó (Petőfi híd, budai hídfő) jegypénztárában, online felületén és viszonteladó partnerei hálózatában.

> Helyszín / on door: 2500 Ft

 START – 23:30

Posted in buliajánlók, események

Comments (0)

Leave a comment

Please login to leave a comment.