01február

The Edge I. - Próba-szelence

presented by RTS.FM Budapest

The Edge I. - Próba-szelence

Mint azt már korábban megszellőztettük, a heti rendszerességgel jelentkező The Edge debütáló eseményére Február 3-án pénteken kerül sor. Oldalunkon -www.facebook.com/rts.edge - a fennmaradó néhány napban folyamatosan végigkísérhetitek a helyszín felépülését, míg az esemény falát is érdemes figyelni a fellépőkkel kapcsolatos újdonságokért.

Az eseményt indító kvartett neveit nem nagyon kell bemutatnunk. A kontextus, melyben játszanak kicsit eltérő lesz a megszokottól, a tánc azonban garantált! A vizuális élményt ez alkalommal Thief szolgáltatja, akinek minimalista világával a budapesti RTS adások és Plug & Lay rendezvények során is gyakran találkozhattatok.


The Edge oldalról nagyon fontosnak érezzük, hogy rendszeres eseményeink a közösségről is szóljanak: az információ világában az közvetlen emberi kapcsolatok egyre inkább háttérbe szorulnak. Szeretnénk, ha estjeink a zenén kívül - inkább zene mellett - a kapcsolatteremtésről, beszélgetésekről, építő jellegű kritikákról és eszmecserékről is szólnának. Ennek érdekében a péntek esték felvezetéseként 8 óra magasságától már várunk benneteket egy kis kötetlen diskurzusra, sörözgetésre (vagy rozéfröccsre). A konkrét zenés mulatság 10-kor veszi kezdetét.

A helyről: a Fabrik Art Café a Gozsdu udvar Király utcai kapujában található kétszintes művész-befogadó-tér. Az alsó szint péntekenként a The Edge területe. Az akusztikai körülmének - hangszigetelés, hangtechnika - kialakításakor külön figyelemmel kísértük a folyamatot, hogy az elengedhetetlen fontosságú hangminőségből a lehetőségekhez mért legjobbat tudjuk kihozni.
Pénzügyek:
— Belépő: 0 Ft
— Borravaló helyett itt kötelező szervízdíj van, melynek értéke a fenti - kávézó - részen 12%, a lenti - "party aréna" - részen 8%. Fontos, hogy nem kell borravalót adnotok, hiszen az már benne van az árban!
— Bacardi Cola, Mojito: 820 Ft (szervízdíjjal)
— Carlsberg sör: 500 Ft (szervízdíjjal)

Hangzó anyagok:

Figyelem: az RTS.FM archívum nézegetéséhez regisztrálnotok kell, amit meghívó ellenében tehettek meg. Dobjatok egy mailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. -re és már tiétek is a meghívó!

_
Andras Toth - live (Alphahouse)
http://soundcloud.com/andrastoth85/andras-toth-live-littlehelpers
https://www.facebook.com/neverdyingsoul
_
ISU (Technokunst)
http://www.rts.fm/#live/isu__visuals_by_thief___rtsfm031211_
_
Yngoma
http://www.rts.fm/#live/yngoma___rtsfm191111
_
Peter Bernath (Plug & Lay)
http://www.rts.fm/#live/peter_bernath__christmas_special___rtsfm291211_

Ne feledjük: a technó közösség! Ne feledjük: a technó művészet!

Várunk titeket sok szeretettel!
 

Posted in események

Comments (0)

Leave a comment

Please login to leave a comment.