14december

The Gathering is proud to present: RED RACK'EM aka Hot Coins

The Gathering is proud to present: RED RACK'EM aka Hot Coins

Az elsősorban Red Rack’em művésznéven alkotó Danny Berman jelenleg a szigetország és új otthonának, Berlinnek az egyik legreményteljesebb freestyle dj-producer figurája. Legyen szó house, garage, disco vagy hip-hop témáról, neki mindegyikre van egy jó ötlete és alteregója.

A szélesebb körben ismert Red Rack’em énje a detroit soundban utazó beatdown house, és wonky hip-hop közeli ötleteit viszi, Hot Coins az italo, electro és balearic hagyományokon alapuló disco cuccokért felel, míg Marlinspike-ot a garage szenvedélye hívta életre. Valószínűleg ez a multifunkcionalitás ébresztette fel Gilles Peterson kíváncsiságát, aki 2008-as év végi speciális Worlwide műsorában látta vendégül egy mix erejéig. Innentől nem volt megállás, többek közt: Glastonbury és Big Chill fesztivál meghívások, kiruccanások Európa szerte, több japán és ausztrál turné, ragyogó megjelenések és elismerő kritikák övezték útját az elmúlt években. A lendület máig tart, Carl Craigtől az Ame-on át Prins Thomasig a legnagyobb és a legfrissebb arcok egyaránt pörgetik saját, Bergerac nevű kiadóján megjelent anyagait, amelyek közül az egyik például Four Tet-féle Fabriclive-ot ékesíti, de a kultikus Innervisions testvér címkéje, a Philomena is megjelentette egy exkluzív szerzeményét. Néhány napja a londoni Fabric klubban már a Ramp kiadó kötelékében is megmutatta magát. Hetente jelentkező rádióműsora, a The Smuggler’s Inn pedig továbbra is kötelező hallgatnivaló a nyitott füleknek.

The Gathering is proud to present Red Rack'em aka Hot Coins (Bergerac, Tirk, Deep Freeze, Coins, Untracked, Autodiscoteque, Philomena) - UK/Germany

https://www.facebook.com/redrackem
http://soundcloud.com/red-rackem

Supporting Red Rack'em: 
Crimson + Chrom (ikz.hu, Lick The Click!)
Suhaid (Bomb The Jazz)

Barna:
In:Form (freakyhouse.eu, Slow Down - Tilos Radio)
Tamas Fiel (freakyhouse.eu, Slow Down - Tilos Radio)
Johnny Drama (Legenda Records)

The Gathering

2011.12.17. 22h

Doboz

Budapest VII. ker. Klauzál u. 10

A belépés ingyenes! 

 

Posted in buliajánlók, események

Comments (0)

Leave a comment

Please login to leave a comment.