11november

The Gathering presents Pytzek

Kelet-európai csúcstalálkozóink első állomása

The Gathering presents Pytzek

A Burek001 a tavalyi év egyik átütő sikerű EP-je volt.
A megjelenéshez a megállíthatatlan bolgár acid-specialista KiNK ‘Leko’ és ‘Yako’ című zenéivel járult hozzá, míg Chris Duckenfield és Pytzek, Homey nevű haverjával a remixeken dolgoztak. És micsoda EP volt! Az egy lépéssel a fősodor előtt járó és a legkülönfélébb szegmenseket képviselő DJ-k, úgy mint Midland, Red Rack’em, Jimpster, Efdemin, Deep Space Orchestra, Aera, Till Von Sein, Sei A, Quarian, Ben Watt, Milton Jackson, Franklin Da Costa, Giom, Soul Clap és Tim Sweeney dícséretét és támogatását kivívva a Burek megmutatta a világnak, hogy az előremutató house zene jövője keleten rejtőzik.

A Gathering így tovább folytatja a hazai tehetségek és a legjobb, de nem feltétlenül a legismertebb house DJ-k bemutatását Európából és Budapestről egyaránt, a Burek Records-ot jegyző, egyenesen Zágrábból érkező Pytzekkel.Pytzek több, mint egy évtizede a horvát underground közeg egyik sarokköve. A helyiek egyik kulcsfigurájaként az ország több klubjának rezidense, egy úttörő szerepű Proton rádióműsor gazdája és olyan -hazájukban ismert és elismert, de a horvát közönség számára még ismeretlenül csengő- nevek prezentálója, mint Jimpster, Raresh, Secret Sundaze, Seth Troxler, Magda, Efdemin és Chris Duckenfield, de olyan ismert DJ-k meghívása is az ő nevéhez fűződik, mint amilyen LTJ Bukem, Guy Called Gerald, vagy Richie Hawtin. Társszervezője SIRUP klubnak és a SIRUP fesztiválnak is, melyek olyan fellépőket juttattak szerephez 2011-ben, mint a  Hot Chip, Ewan Pearson, Levon Vincent, Tevo Howard, Jus Ed, Jimpster, Chris Duckenfield, Ark, vagy Dandy Jack.

A következő hónapokban várható két Burek megjelenés már most egyre több elismerést vív ki magának a szakma legjobbjai közt és most, hogy KiNK is tiszteletét teszi a Merlinben a jövő hét folyamán, ez egy kiváló alkalom betekintést nyernetek abba, miért is lett Európa méltatlanul feledésbe merült keleti fele a jelenleg leginkább előremutató elektronikus zene egy szelete mögötti kreatív mozgató erő.

Pytzek Piros Dobozbéli támogatói lesznek:

Tamas Fiel (freakyhouse.eu, Slow Down - Tilos Radio)
Rene Mascarpone (random surprise, Cabaret, Loud!Society, Hotel North Pole - Tilos Radio)
Faktor X (Hairy, Audiomatique, Monoid, Traffica)

és hogy a Szalonban kik lesznek?

Joe Bonez (Black Country Route, Alphabet Soup - Tilos Radio)
Crimson & Chrom (ikz.hu, Lick The Click!)

Nemzetek, stílusok, DJ-k és csapatok válnak itt újra eggyé.. sok szeretettel várunk titeket!

The Gathering

2011.11.12. 22h
Doboz
Budapest VII. ker. Klauzál u. 10

A belépés ingyenes! 

 

Posted in buliajánlók, események

Comments (0)

Leave a comment

Please login to leave a comment.