Klayman

Klayman

Klayman 1998-ban fertőződött meg a vírussal. A hordozó a Love Parade 98 válogatás volt; innentől kezdve az évek a különböző stílusok feltérképezésével teltek. 2004. végén volt az első fellépés egy baráti szervezés alkalmával, akkor még CD-ről. 2006. januárjában a Home Club kistermében bizonyíthatott az első FreeE Interaktív party keretein belül, mely egy évre rá a Coolban folytatódott. Ekkor már elkezdte az azóta csaknem 800 megjelenéssel büszkélkedő lemezparkja kiépítését, melyben nagyrészt klasszikus amerikai és modern house található, de emellett techno és egyéb műfajú darabok teszik színesebbé a gyűjteményt.
A 2008-as Lick the Click! vendégszereplés után felkérést kapott, hogy csatlakozzon a Freakyhouse csapatához, akikkel számos kisebb bulit szerveztek a budapesti éjszakában.
2010. őszén egy jól sikerült podcast után Steven M, a Berlint Budapesttel összekötő twoBmusic kiadó feje felvette a hivatalos DJ-k sorába. Még ez év végén White Rack-el közösen elindították Lesson Zero nevű rádióműsorukat a Tilos Rádión.
Rendszeres fellépője a július végén megrendezett Alkotótáboroknak, 2010. decemberben a bécsi Praterei szervezőcsapat rezidens-estjén volt vendég a Pratersaunában, továbbá játszott már többek között a Monoban, a Merlinben, a Cökxponban és az Artkatakombában.

13január

Blawan & Ron Wilson @ Wien

Praterei #25 - Pratersauna

Blawan & Ron Wilson @ Wien

Fájó szívvel vettük tudomásul, hogy kedvenc bécsi brigádunk decemberi rendezvénye (Blawannal és Ron Wilsonnal Berlinből) és Lee Burridge budapesti fellépése egy napra esik, de meghoztuk a választást, és megérte.

Tanulva novemberi hibánkból, ami miatt elmulasztottuk az ItaloJohnson-os srácokat, időben lefoglaltuk a buszjegyeket. Legnagyobb örömünkre Nermo öcsém is velünk tartott, így szombat délután háromkor hárman vágtunk neki az útnak. Utazás közben a már szokásossá vált citromos Gösserek is elfogytak, egyszerre hallgattuk az „alapozó” mixeket (Ron Wilson, Blawan, Pytzek, Mark E) és bambultuk a L'arnacoeur-t (Szívrablók, Vanessa Paradis főszereplésével) a tévében.

Written by Klayman, Posted in beszámolók

15június

Klayman, Hood, Praterei

Technokunst /w ROBERT HOOD + Praterei#19 /w RICK WILHITE, CHICAGO SKYWAY & special guest ANDRÉS aka DJ DEZ

Klayman, Hood, Praterei

Miután sikeresen teljesítettem a záróvizsgámat június hetedikén, itt volt az ideje egy kis "kikapcsolódásnak". A tökéletes programok is adottak voltak: pénteken végre kis hazánkban köszönthettük Robert Hood urat a Technokunst jóvoltából, valamint kedves bécsi barátaim szervezésében Mr. Rick Wilhite ünnepelte a Pratersaunában 53. születésnapján Chicago Skyway (Sean P. Hernandez) társaságában. Megspékelve mindezt, csütörtökön szólt Dietmar kolléga, hogy Rick magával hozza Andrést is, amit csak péntek este fognak bejelenteni a nagyközönségnek. Ez vagány lesz, gondoltam, mivel ráadásnak vasárnap este a Tilos Maratonon kellett játszanom a Dürer kertben. ;)

Written by Klayman, Posted in beszámolók