buliajánlók

04január

Furimuri

Crimson & Vikipop @ Urimuri

Furimuri

Crimson fél éve, havonta egyszer Vikipop társaságában a népszerű szórakozóhelyen, az Urimuri ideális méretű táncterén igyekszik igazolni, hogy az igazán izgalmas zenék még mindig a föld alól, a lestrapált lemezestáskákból jönnek.

A népszerű sorozaton helyet kap a house ezerszínű világa, a disco szinten minden mai mutációja, de lényegében felcsendülhet bármi, amit a Talking Heads - Todd Terje - Tame Impala tengelyen elképzelni tudsz. 

A belépés ingyenes.

djs: Crimson (ikz) & Vikipop (slowdance)

2013. január 5. szombat 21h

 
Andrássy út 8.Budapest, Hungary1061

Posted in buliajánlók, események

14december

Crimson & Suhaid @ URIMURI

Crimson & Suhaid @ URIMURI

Elgondolkoztál már azon, hogy hány emlősállat nevét lehet kirakni a Crimson és Suhaid szavak betűiből? Hogy miért nincs a Margit-szigeten okmányiroda? Hogy minden figyelmeztetés ellenére miért megy mégis két dudás egy csárdába? 

Lehet ilyeneken gondolkozni, de szombat estére van egy jobb ötletünk.

Crimson & Suhaid @ URIMURI


 
Andrássy út 8.Budapest, Hungary1061
 

A belépés ingyenes!

Posted in buliajánlók, események

11december

Wednesday Treatment #013

w/ FALCAO, Crimson & Chrom

Wednesday Treatment #013

Vibráló kezelések szerdánként a Fogasházban!
Kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Eheti vendég előadónk: FALCAO
A rezidensek közül pedig Crimson & Chrom praktizál.
A paraszolvenciától eltekintünk.
 
2012.12.12. (ebben a században nem lesz hasonló extra dátum)
 
 
 
Akácfa utca 51.Budapest, Hungary1073

Posted in buliajánlók, események

07december

HYPNOSIS 10. SZÜLETÉSNAP

nudisco/deephouse, breakbeat/nuskool, modern garage

HYPNOSIS 10. SZÜLETÉSNAP

Pont egy évtizede kezdődött az a kaland, amiből a város egyik meghatározó klubszériája nőtt ki. Az, ahol mindig fontos volt az érdekes zene, a látvány és a rezgő belsőségek olyan összjátéka, mely azt a jellegzetes elegyet adja. Tudjátok. Az, ahol nem átallottunk sztorikat mesélni fura utazásokról, kerek basszusokról és a pacalról. 

"Arra gondoltunk, hogy szervezünk nektek és persze magunknak egy legkevésbé sem kimért, házibuli jellegű örömünnepet. Nem fogjuk túlflancolni a dolgot: játszunk elképesztő szetteket, szokás szerint hozunk egy tonna tortát és aprósütit, bevonulunk az újonnan nyílt, eddig jól bevált Meyer hangcuccal beépített, nagyon barátságos Muzikumba, Ti meg eljöttök velünk örülni. Na?"

Posted in buliajánlók, események

07december

2 éves a Technokunst

2 éves a Technokunst

Decemberben lesz két éve, hogy Isu, Dork és az A38 Hajó stábja elhatározták: egy baráti együttműködés keretében visszaköltöztetik a művészi és értékhordozó technót Budapestre egy olyan klubsorozat keretében, amely nemcsak a műfajt, de annak kultúráját is teljes fényében tárja elétek. Az álom megvalósult: az elmúlt két évben olyan palettát sikerült nektek összeállítanunk, amelyekre még nemzetközi klubok és művészek is felfigyeltek.

"Bemutattunk nektek ifjú tehetségeket, táncoltunk együtt nagy öregek szettjeire nosztalgiázva, együtt hallgattuk a technót Anglia sötét ipari hangjaitól Olaszország gyomorrengető dubjain át Berlin posztmodern lüktetéséig – és most, második születésnapunkra elhozunk nektek egy olyan nemzetközi szupersztárt, aki az elmúlt néhány évben nemcsak ötvözte mindezt stílusában, hanem alapjaiban teremtette újjá az európai technót. Decemberben Marcell Dettmannal ünnepelünk!"

Posted in buliajánlók