buliajánlók

07december

Madteo @ Toldi

Bounce & Nightdrive present

Madteo @ Toldi

December 7-én a Bounce és a Nightdrive közös vendége a detroit techno örökségével kísérletező Madteo, aki péntek esti live act-je után a lemeztáskájából is válogat, hogy megmutassa miért is kért tőle mixet idén a Juno Plus és a Resident Advisor is.

A ma már New Yorkban élő, padovai születésű Matteo Ruzzon öt éve feszegeti az elektronikus tánczene határait egyszerre több irányba is. Még éppen techno, már pont nem hiphop: kissé szabálytalan, de nagyonis hipnotikus hangzásában gyakran bukkanunk a Theo Parrish szerű house, vagy a DOOM-mal rokonítható hiphop belassított, sodró lüktetésére. Ennek a meghatározhatatlan stílusnak Madteo messze az egyik legizgalmasabb, indulása óta elismert alakja.

Posted in buliajánlók

03december

Napi adag: Franklin De Costa

Burlington Project Podcast 50 Nov 2012

Napi adag: Franklin De Costa

Mai ajánlatunk elkövetője Frankiln de Costa, akinek 2001-es debütáló megjelenése óta olyan cimkék gazdagítják discográfiáját, mint Mule Musiq, Smugglers Inn, ReSolute, Resopal, Leena, Trapez, Immigrant ésatöbbi satöbbi. Elég hosszú lista. 

Az angol Burlington Project oldalra készítette a következő mixet: többek közt BaazAxel BomanSLGVitalik RecordingsBurekT-PolarKANNRene BreitbarthGiegling és a Phonica Records megjelenésiből szemezgetett.

Hétvégén meg egy szuper buliban is játszik, ahol, elnézve a line-upot és az csinos flyert, mi is szívesen buliznánk egyet. 

Posted in buliajánlók, mixek

29november

CRIMSON & VIKIPOP @ URIMURI

CRIMSON & VIKIPOP @ URIMURI

Aki ott volt az október 27-i bulin, az tudhatja, mit hagy ki, ha ma nem jön el, aki viszont nem volt ott, az ma megnézheti, mit hagyott ki akkor: Óriás zenék, óriás tánc, megőrülés, mindez igazi Muri stílusban és hangulatban. Aki ropna, annak ma az Urimuriban a helye!

Andrássy út 8.Budapest, Hungary1061
 
Slowdance URIMURiloaded by Vikipop

Upside down disco by Crimson

 

Upside down disco by Crimson by Ikz on Mixcloud

Posted in buliajánlók, események

28november

Wednesday Treatment w/BAL

2012.11.28. BAL, CRIMSON & CHROM @ Fogasház

Wednesday Treatment w/BAL

Vibráló kezelések szerdánként a Fogasházban!
Kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ehetei vendég előadónk: BAL
http://soundcloud.com/bal5000

A rezidensek közül pedig Crimson & Chrom praktizál.
Http://facebook.com/ikz.hu

A paraszolvenciától eltekintünk.

INGYENES! / FREE ENTRY!

Akácfa utca 51.Budapest, Hungary1073

Posted in buliajánlók, események

16november

Jacob Korn Live @ Corvintető 2012.11.23.

LavaLava & Ikz present - 'You & Me' Album Release Tour 2012

Jacob Korn Live @ Corvintető 2012.11.23.

Az ikz és a LavaLava csapatai közös szervezésű estjeiket mindig olyan művészek bemutatásának szentelik, akiket a nemzetközi elektronikus klubzenei sajtó egyöntetűen a house és techno szcéna aktuális izgalmainak kulcsfiguráiként ír le.
Ebbe a kasztba tartozik huzamosabb ideje a drezdai illetőségű Uncanny Valley lemezkiadót és audio-vizuális alkotói közösséget vezető Jacob Korn is, aki első szerzői albumát bemutató turné keretében debütál a Corvintetőn a magyar közönség előtt.

Posted in buliajánlók, események