buliajánlók

16február

Âme (Innervisions) @ Merlin

Ἰώ presents

Âme (Innervisions) @ Merlin

Karlsruhe-Merlin Express:
Start: Karlsruhe, kb.2003 /
Frank Wiedemann + Kristian Beyer = Âme /
Input: detroit, jazz, nujazz ihletések /
Output: disco, house, techno, electronika fúzió /
Dixon > Sonar Kollektiv > Innervisions kiadó > Rej EP, 2005 = átütő siker /
Fabric.42 mix, 2008 /
Ame + Dixon + Henrik Schwarz = Innervisions Orchestra > EP-k + Live Act /
Remixek sora (dOP, Osunlade, Underworld, Trüby Trio, Jazzanova, stb) /
Cél: Merlin, Budapest, 2012. február 17. //

Posted in buliajánlók, események

14december

The Gathering is proud to present: RED RACK'EM aka Hot Coins

The Gathering is proud to present: RED RACK'EM aka Hot Coins

Az elsősorban Red Rack’em művésznéven alkotó Danny Berman jelenleg a szigetország és új otthonának, Berlinnek az egyik legreményteljesebb freestyle dj-producer figurája. Legyen szó house, garage, disco vagy hip-hop témáról, neki mindegyikre van egy jó ötlete és alteregója.

A szélesebb körben ismert Red Rack’em énje a detroit soundban utazó beatdown house, és wonky hip-hop közeli ötleteit viszi, Hot Coins az italo, electro és balearic hagyományokon alapuló disco cuccokért felel, míg Marlinspike-ot a garage szenvedélye hívta életre. Valószínűleg ez a multifunkcionalitás ébresztette fel Gilles Peterson kíváncsiságát, aki 2008-as év végi speciális Worlwide műsorában látta vendégül egy mix erejéig. Innentől nem volt megállás, többek közt: Glastonbury és Big Chill fesztivál meghívások, kiruccanások Európa szerte, több japán és ausztrál turné, ragyogó megjelenések és elismerő kritikák övezték útját az elmúlt években. A lendület máig tart, Carl Craigtől az Ame-on át Prins Thomasig a legnagyobb és a legfrissebb arcok egyaránt pörgetik saját, Bergerac nevű kiadóján megjelent anyagait, amelyek közül az egyik például Four Tet-féle Fabriclive-ot ékesíti, de a kultikus Innervisions testvér címkéje, a Philomena is megjelentette egy exkluzív szerzeményét. Néhány napja a londoni Fabric klubban már a Ramp kiadó kötelékében is megmutatta magát. Hetente jelentkező rádióműsora, a The Smuggler’s Inn pedig továbbra is kötelező hallgatnivaló a nyitott füleknek.

Posted in buliajánlók, események

21november

Actress  @ A38

Space is Called 7

Actress  @ A38

Az egyik legszédületesebb, legfiatalabb és legígéretesebb angol producer, aki az utóbbi három évben a feje tetejére állította és újraértelmezte a dubstepet, a hiphopot és társműfajaikat, valamint olyan kiadványokat adott közre, hogy azóta is tágra nyílt szemmel figyeli a világ.

Actress a legkiválóbb társaságban hozza majd kiváló formáját, ahol Cadik, Crimson & Chrom képviseli majd a hazai pálya kiválóságait.

Posted in buliajánlók, események

11november

The Gathering presents Pytzek

Kelet-európai csúcstalálkozóink első állomása

The Gathering presents Pytzek

A Burek001 a tavalyi év egyik átütő sikerű EP-je volt.
A megjelenéshez a megállíthatatlan bolgár acid-specialista KiNK ‘Leko’ és ‘Yako’ című zenéivel járult hozzá, míg Chris Duckenfield és Pytzek, Homey nevű haverjával a remixeken dolgoztak. És micsoda EP volt! Az egy lépéssel a fősodor előtt járó és a legkülönfélébb szegmenseket képviselő DJ-k, úgy mint Midland, Red Rack’em, Jimpster, Efdemin, Deep Space Orchestra, Aera, Till Von Sein, Sei A, Quarian, Ben Watt, Milton Jackson, Franklin Da Costa, Giom, Soul Clap és Tim Sweeney dícséretét és támogatását kivívva a Burek megmutatta a világnak, hogy az előremutató house zene jövője keleten rejtőzik.

A Gathering így tovább folytatja a hazai tehetségek és a legjobb, de nem feltétlenül a legismertebb house DJ-k bemutatását Európából és Budapestről egyaránt, a Burek Records-ot jegyző, egyenesen Zágrábból érkező Pytzekkel.

Posted in buliajánlók, események

04november

Deep 12. Szülinap

Deep 12. Szülinap

"A Deep Hanglemezbolt tizenkettedik szülinapját ünnepeljük november 5-én szombaton, az Instant nagytermében, ahová sok szeretettel várjuk a régi és új vásárlóinkat, lemezgyűjtő barátainkat, dj kollégákat és alapvetően mindenkit, aki szeret minket és a változatos zenéket."

A pult mögött a teljes Deep-kvartett jelen lesz. Negro, Longman, Johnny Drama, Crimson jóvoltából hiphop, funk, break, d'n'b, house és dubstep ízekből áll össze a zsúr menüje, a koccintósról az Instant pultja gondoskodik. Utóbbi nem, de a belépés díjtalan!

Posted in buliajánlók, események