buliajánlók

04november

The Gathering presents BNCKD

The Gathering presents BNCKD

November ötödikén fordulópontjához érkezik a The Gathering sorozat: először üdvözölhetünk külföldi vendéget a Doboz DJ-pultjában, személy szerint Felix Bergleitert Bécsből. Akinek nem lenne ismerős az úriember neve, az gondoljon az idén megjelent Motor City Drum Ensemble duplára: a lemezen található Hundred20 dalokért Danilo mellett ő a felelős.


Posted in buliajánlók, események

28október

Plug&Lay 2nd Anniversary

Lemez- és buliajánló

Plug&Lay 2nd Anniversary

Két éve már, hogy 2009 októberében egy audiovizuális kirándulás keretében vendégül láttuk a finn Lackluster-t a Sirály koncerttermében. Ezt követően vált rendszeressé az elsősorban kevésbé táncparkett-orientált elektronikus zenei világra fókuszáló klubest.


Nagy örömünkre szolgál, hogy a Cökxpôn-t és a Toldi mozi nagytermét megjárt live act produkciók előadói egy-egy exkluzív szerzeményükkel is hozzájárultak a jubileumi válogatás lemez létrejöttéhez. A 15 számot tartalmazó, ambient-től az electronica-n át a dubtechno-ig széles spektrumon mozgó, de mégis egységes képet alkotó megjelenés lát napvilágot az október 30-i eseményen. 100 darab, sorszámozott példány lesz megvásárolható ezen az estén.

Plug & Lay #11 @ Cökxpôn Café Theater:
https://www.facebook.com/event.php?eid=159213270835638

Számlista / Tracklist:

01. Tangram - Solvent Dream (4:32)
02. Ozon - Vanishing Point (2:56)
03. Buddhasmile - Kuzin (5:06)
04. Lackluster - Nayahanneoh (8:12)
05. Erian Bno - Wardenclyffe (8:33)
06. Migren - Kingdom Of The Damned [Edit] (4:40)
07. Mesterháza - Rögtön Jövök (6:59)
08. Dublicator - Combined Textures (7:16)
09. Petrovszky - Be There (4:38)
10. Strad - Safe And Sound (4:10)
11. Ferenc Vaspoeri - Arcade Blip (4:48)
12. Dreza - Open Road (4:26)
13. Subroute Roots & Iketa - Wish (3:08)
14. SoftMotel - Az Ambient Halála (5:26)
15. Plaegium - Kuplung Kuplung (4:18)

Játékidő / Running time: 79:14
Formátum / Format: CD-R

Plug & Lay was born as an audiovisual concept in Budapest, Hungary. The group of friends, DJs, producers and visual artists established a less dancefloor oriented electronic music scene in Budapest and have been organising club nights since 2009.

 

Posted in lemezajánlók, buliajánlók

24október

KiNK @ Merlin 2011.11.18.

IKZ & LAVALAVA PRES.

KiNK @ Merlin 2011.11.18.

Az Ikz és a Lavalava jóvoltából ismét egy aktuális, az elektronikus tánczenei színtér ünnepelt figurája látogat Budapestre. A 'KiNK live' az a produkció, amivel az elmúlt pár évben a legfontosabb klubok, fesztiválok programkínálatában egészen biztosan összefuthatott az ember. Szerzeményeit  a house, a techno és az electro színtér lemezlovasai is ugyanolyan elánnal pörgetik, producerek garmadája gondolja úgy, hogy egy Kink remix jelentősen emeli egy megjelenés ázsióját. Ha november 18-án  az estédet a Merlinben töltöd, te is megbizonyosodhatsz, hogy mire fel ez rajongás mind a szakma, mind a közönség részéről!  Az alkalomhoz illő extra Funktion One hangtechnika és a bpstreet visuals izgalmas körítése emeli az est fényét. További részletekért látogasd bátran a mellékelt linkeket.

Posted in buliajánlók, események

04augusztus

Deephouse.hu 10

Mix Crimsontól és buli a Balatonnál

Deephouse.hu 10

"10 évesek lettünk idén, amit minden eddiginél komolyabban ünneplünk meg: Szeged, a West-End tetőkert és Alsőörs után ismét a Balaton partján, ám ezúttal a délin! A line-up erősebb, mint valaha: 25 DJ és egy vérprofi zenész, Gero dobja össze a nyár legforróbb house buliját, és reméljük ezt végre az időjárásra is érthetjük"

Crimson az alkalomra készített egy mixet. Olvass tovább: számlista és linkek a mixhez és a bulihoz is.

Posted in buliajánlók, podkazt

13július

Disco to Nu Disco

Pénteken Crimson diszkózni megy

Disco to Nu Disco

Új és valahol mégis rendhagyó est a ChaCha Cabrio vászontetője alatt. A fülledt nyár közepén pénteken visszatér a Margitszigetre a soul, a funk, a beat, a garage és társaik, új köntösbe bújtatva de sokszor a régi ezüst tálcán. Igazi diszkó evolúció az elmúlt 40 évből: 70's Disco, 80's nyc-garage, Euro-Italo, hi-nrg, Acid House sem hiányozhat.
Ezt várhatjuk a műfaj hazai megszállottjaitól: Crimson, Vittorio Waxman, és ZEE (Jaffa Surfa) előadásában. A részvétel szabad és érdemes! 

ChaChaCha Cabrio 
Margitsziget

Posted in buliajánlók, események