04november

The Gathering presents BNCKD

The Gathering presents BNCKD

November ötödikén fordulópontjához érkezik a The Gathering sorozat: először üdvözölhetünk külföldi vendéget a Doboz DJ-pultjában, személy szerint Felix Bergleitert Bécsből. Akinek nem lenne ismerős az úriember neve, az gondoljon az idén megjelent Motor City Drum Ensemble duplára: a lemezen található Hundred20 dalokért Danilo mellett ő a felelős.


Felix 1987-től zongorázik, 1993-tól DJ-zik. 1997-ben két barátjával megalapították a „Waxolutionists” nevű csapatot, mely Ausztria első számú hip-hop exportcikkévé vált. A kétezres évek elejétől a hip-hop mellett broken beat és house zenék készítésével is foglalkozni kezdett; jelenleg a fent említett Hundred20 és a 7 Citizens projektjei aktívak.

Promóterként szintúgy helytállt az évek alatt a különböző stílusokban, mint producerként: napjainkban Bécs egyik legjobb klubjában, a Pratersaunában minden hónap második szombatján megrendezésre kerülő „Praterei” estek DJ-je és szervezője egyben, csakúgy, mint a „Prater Unser” és a „Run Vie” fesztiváloké. Mindezek mellett a Superfly.FM-en van saját műsora heti rendszerességgel „313RADIO” néven.

A Dobozban Felix mellett az a Klayman fog zenélni, aki volt már a bécsiek vendége a Praterei estjükön és az idei Prater Unser fesztiválon is, valamint Blatti és Tom Select.

Szalon DJ-ek: In:Form, Mr.Hi és Total Carlos

Posted in buliajánlók, események

Comments (0)

Leave a comment

Please login to leave a comment.