lemezajánlók

20november

Dave Aju vs. Axel Boman

Dave Aju - Away Away (Axel Boman Remix)

Dave Aju vs. Axel Boman

Ismét két kedvenc összecsapásának lehetünk fültanúi.

Axel Boman remixe Dave Aju legutóbbi albumának Away Away című számához. A Heilrooms Remixes tegnap jelent meg a Circus Company gondozásában. A másik oldalon Seth Troxler & Subb-An remixelt a Caller#7-hez. 

Posted in lemezajánlók

19november

Matthew Herbert vs. Dj Koze

Herbert - It's Only (Dj Koze remix)

Matthew Herbert vs. Dj Koze

Szintén mai dátummal került a boltok polcaira a Pampa Records új spit ep-je, amelynek egyik oldalán nem kisebb nevekkel találkozhtunk, mint Matthew Herbert és Dj Koze. Herbert 2001-es Bodily Functions albumának egyik, ha nem a legjobb darabját citálta elő Stefan Kozala. A remix az Accidental Records újrakiadási hulláma kapcsán került napirendre.
Rajongói nem kicsit örülnek egy-egy új Kosi remixnek, hiszen 2005-ös albuma óta nagyon megválogatja, mi kerül ki kezei közül. 

A remix teljes hosszában:

A maxi másik oldalán Dntel’s ‘My Orphaned Son’ Die Vögel féle remixe található. 

Posted in lemezajánlók

19november

We are really sorry II.

ATELIER SUPER LIMITED COLLECTORS EDITION

We are really sorry II.

Mától kapható az új Pachanga Boys album, és mellesleg pár helyen már out of stock. Ez mindegy is, de ahogy az várható volt, lesz gyűjtői kiadás, szuper csecsebecsékkel. Mint például afrikai wengére szerelt Fiesta Forever zenedoboz. Persze minden kézzel készült és a srácok is besegítettek. Meg ilyenek. A videóból minden kiderül.

Posted in lemezajánlók, video

19november

Remain vs Populette - Discomfort EP

MEANT014 - Out Nov 19th

Remain vs Populette - Discomfort EP

A nyári Lick the Click! Sunburstök egyik nagy kedvence, a Rework féle Werewolf után a Meant Records újabb maxival jelentkezik. Ezúttal a kiadó feje Remain kollaborált a Throne of Blood-os  brooklyni  Populette duóval. Az eredmény egy sötét tónusú, élő dobokkal tűzdelt, tördelt, de mégis atmoszférikus darab, amit a zavarbaejtő, bizarr vokálfoszlányok dacára is remekül alkalmazhatunk regresszív hipnoterápiákon.

A remixeket pedig olyan kaliberű arcok szállítják, mint az amerikai Troy Pierce, a francia Chloe vagy a spanyol Marc Piñol.

 

VINYL: Nov, 19th 2012 
BEATPORT: Dec, 3rd 2012 
DIGITAL: Dec, 17th 2012

Nem mellesleg a Rework maxiról egy szám, a Touch Yourself, több nagy kedvencünk mellet, mint déldául a Telephones - Kanal - Prins Thomas remixe vagy a Sneaker - You think, you think című örökbecsűje az Uncanny Valley kiadótól, felkerült a ma megjelent Daniel Avery féle Fabriclive.66-ra.

Posted in lemezajánlók

16november

We are really sorry

Pachanga Boys debüt album a Hippie Dancenél

We are really sorry

A nagysikerű ep-k után egy nagylemezzel jelentkezik a szupersármos interkontinentális dandy duó, Rebolledo és Superpitcher kettőse, a Pachanga Boys. Van kétlemezes változat, cd-vel és dvd-vel és cd-dvd kombó külön is, hamaroan pedig a digitális butikokban is beszerezhető lesz.

Hallgassunk bele!

Posted in lemezajánlók